Stel cookie voorkeur in

Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang (door Marjon en Karima)

Voorschoolse opvang is er op de Onderbouwlocatie aan de Berk. Kinderen kunnen vanaf half 8 worden opgevangen. De nadruk ligt op het ontspannen aan de dag beginnen. De kinderen van de groepen 1,2 en 3 worden daarna tot in de klas begeleid. Wanneer kinderen naar de andere locatie gaan, worden zij daar naartoe gebracht als ze niet alleen mogen gaan. De kosten zijn 2,50 euro per keer.

Indien u incidenteel gebruik wilt maken van voorschoolse opvang, dient u dat uiterlijk 24 uur van tevoren op te geven bij Marjon Bestebroer (0640085726) en Karima Yaqubi (0630816618). U kunt ook inspreken of een berichtje sturen. Wanneer u dit structureel wilt afnemen dient u een inschrijfformulier in te vullen wat op school beschikbaar is, of u kunt deze HIER downloaden.

 

Buitenschoolse opvang (KindeRdam)

De opvang buiten schooltijd wordt verzorgd door BSO De Groeiplaneet van kinderopvangorganisatie KindeRdam. De buitenschoolse opvang (BSO) vindt plaats binnen ons gebouw aan de onderbouwlocatie, zodat alles voor de kinderen onder één dak is gerealiseerd. De pedagogisch medewerkers van de BSO bieden de kinderen stimulerende ontwikkelingsactiviteiten die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling. Op de BSO kunnen de kinderen samen met anderen hun leefwereld verder uitbreiden, hun talenten ontdekken en ontwikkelen en trots zijn op zichzelf.
De kinderen worden opgevangen in een voor kinderen ingerichte ruimte. In een vertrouwde, gezellige sfeer worden hier groepsactiviteiten, individueel spel en ontspanning geboden.

Voor de BSO kan gekozen worden uit twee opvangvarianten:

1. Aansluitend aan schooltijd tot 15.00  uur (zonder vakantieopvang en zonder opvang tijdens sluitingsdagen school).

2. Aansluitend aan schooltijd tot 18.30  uur (inclusief vakantieopvang en inclusief opvang tijdens sluitingsdagen school).

Vakantieopvang van 7.30 tot 18.30 uur
Tijdens de vakantieweken is er een gevarieerd vakantieaanbod van allerlei actieve, creatieve, sportieve en leerzame activiteiten op en buiten de locatie.  Heeft u in schoolweken geen opvang nodig voor uw kind, maar in schoolvakanties wel? Dan is BSO Vakantieopvang mogelijk. Ook hierover vindt u meer informatie op de website van KindeRdam.

Samenwerking
Om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er regelmatig overleg tussen school en Via KindeRdam. Er wordt gewerkt aan een intentieverklaring Integraal KindCentrum.

Meer informatie of direct inschrijven
Voor meer informatie of inschrijven kunnen ouders contact opnemen met afdeling klantadvies van KindeRdam: klantadvies@kinderdam.nl, of telefonisch 010 -  443 00 33. Ouders kunnen ook digitaal inschrijven via het online inschrijfformulier.